ARTeS - Despre Noi

Asociatia Romana de Terapii Sistemice – ARTeS a luat fiinta la initiativa unui grup de oameni entuziasti, specialisti cu formari si experiente diverse, care, descoperind metoda constelatiilor familiale si bucurandu-se de beneficiile acesteia, au decis sa asigure un cadru pentru practica, transmiterea si promovarea metodelor sistemice pentru persoanele si organizatiile interesate.

Astfel, prin sustinerea practicii si diseminarii metodelor sistemice, ARTeS isi propune sa contribuie la bunastarea oamenilor si familiilor acestora, dar si la cea a grupurilor, comunitatilor si a altor structuri sociale in care traim, relationam si cream. Scopul nostru este asigurarea unui cadru pentru transmiterea si promovarea optima a metodei constelatiilor sistemice si a altor metode sistemice in beneficiul persoanelor fizice si juridice interesate. Suntem in serviciul celor care au nevoie de metoda si de informatiile din Constelatiile sistemice familiale.

Credem ca ARTeS s-a nascut din respectul nostru pentru viata si oameni, iar activitatile si proiectele noastre se bazeaza pe recunoasterea miracolului din fiecare fiinta vie si a nevoii indivizilor de dezvoltare, relationare si echilibru in acord cu ordinea vietii.